Werkwijze en prijzen

Mensen komen naar me toe en zeggen: ‘goh, zou je zoiets kunnen schilderen?’ Samen bespreken we de wensen en bekijken we verschillende opties. Als je het op prijs stelt, dan geef ik advies over wat ik denk dat het mooiste uitkomt op een schilderij en over het formaat van de schilderij.

Mijn schilderijen zijn gemaakt met een goede kwaliteit olieverf, doeken en afgewerkt met vernis. Dit zorgt ervoor dat de schilderijen tot in de eeuwigheid mooi blijven.

De prijs is afhankelijk van formaat van doek en de opdracht. Met een portret ben ik vaak veel langer bezig dan een vakantiefoto of een kunstwerk naschilderen. Momenteel liggen de prijzen van mijn schilderijen ongeveer tussen de 300-500 euro. Van deze prijsinschatting kunnen geen rechten worden ontleend.

Het realistisch schilderen ligt mij goed (zoals portretten en huisdieren), maar ik vind het ook heel leuk om schilderijen uit andere stromingen te maken.

Heb je nog vragen of twijfel je nog? Wacht niet langer en bespreek het met mij! Stuur een bericht via Instagram of het contactformulier hieronder.